Tuesday, 21 June 2011

MARI-MARI BELI MINYAK WANGI

PATI MINYAK WANGI

MOQSHOPPY telah ditubuhkan pada 25hb Mei 2011. Ianya bermula dengan konsep dari Dubai di mana kami menjual jenis minyak wangi yang belum siap diproses - pati minyak wangi.
Biasanya minyak wangi yang terdapat di pasaran telah siap dicampur alcohol (90%) dengan pati minyak wangi (10%) kemudian dijualkan pada harga yang tinggi. Ini disebabkan pengguna terpaksa menanggung kos iklan, pengedar, promoter dan sebagainya yang mahal.
Tetapi MOQSHOPPY telah membawa pati minyak wangi terus dari kilang tanpa membayar kos-kos yang lain. Kini, pengguna minyak wangi boleh menikmati pati minyak wangi yang lebih murah pada quality yang tinggi.

PATI MINYAK WANGI SIZE 7ML
(100% TANPA ALKOHOL)


Top 6 Woman June 2010

1. Cacharel - Amor Amor

2. Paris Hilton - Paris Hilton

3. Christian Dior - Forever

4. DKNY - Be Delicious

5. S. Feragamo - Incanto Shine

6. The Body Shop - White Musk


Top 6 Man June 2010

1. Dunhill - Desire Red

2. Hugo Boss - Boss No.6

3. Dunhill - Desire Blue

4. Ralph Laurent - Polo Blue

5. Davidoff - Silver Shadow

6. Giorgio Armani - Aquo Di Gio

 

 * Ada banyak lg jenama2 yg terkenal . Ni antara top 6 pilihan pelanggan.

* Harga utk gred A rm 14 . Harga utk gred B rm 11 .ni tak termasuk harga postage tau . botol sume 7ml...beza gred A bau die tahan 1 hari n agak keras cket.gred B lak thn 1 hari n bau die soft/lembut cket...

* Boleh berurusan di alamat email ini - virgin_libra89@yahoo.com 


* pssstttt - hantu kak limah da beli sebotol minyak wangi gred B jenama issey miyake . Hantu pun pki minyak wangi tauuu....wakakakaka....

15 comments:

miloais said...

hantu pakai minyak wangi masa bila ye???
ekekekeke

en_me said...

kan hantu de yg bau wangi.. kanns

chichi said...

kat opis saya pon ada jual minyak wangi..tapi jenama PURE

Hantu Kak Limah said...

gile keji...tu pakai stok boh kt tapak kaki jer.....psl bile cici dtg...die terus lari lintang pukang...huhuhuhhuhuhu....
gile promote...nk beli lamborghini ke woi....hahahahahhaha...

Cik Ina Do do Cheng said...

alah termalu plak, cam terasa je belum wat kan projek bisness ko kat dalam blog. nanti cayang, bila cik ina free.

Ieqa Rahim said...

k.milo : hantu pki myk wangi mlm2...sbb 2 kadang2 ade hantu melintas kte akan bau wangi semacam jer....hheheehe....

Ieqa Rahim said...

en me : contohnyer hantu kak limah la kannnnn....hahahahahahaha.....

Ieqa Rahim said...

kak chichi : yeke??ika pun jual kt opis jugak....kak chichi try la jenama laen plak....byk lg yg wangi2 tau...hehe....

Ieqa Rahim said...

hantu : wei,cici aku pun pki myk wangi jgk oke.....jenama paris hilton lg....huhuhu....aku tgh kumpul harta nk kawen...wakakakaka....

Ieqa Rahim said...

k.ina dodocheng : xper k.ina...hantu da ckp k.ina bz....mlm2 k.ina xnk angkat tepon ker....nk tempah muffin niiii...

NM02 said...

masa duduk kat tangga... hehehe

Ieqa Rahim said...

NMO2 : masa duduk kt tangga apekah terjadi??hehe...

gedek! said...

uncle pakai bedak kutikura, je....

Ieqa Rahim said...

uncle gedek : bedak keturunan tu...hehehe....

nabilah_2908 said...

murah juga kan..

kalau nak cari jenama2 yg lain...mcm mana..?

There was an error in this gadget

Followers