Friday, 3 June 2011

Assalammualaikum... :-)

Hello everybody......
firstly i want 2 thankiesss 2 my sister known as k.ina dodocheng....N olso hantu limah yg x jongang 2....wahahaha.....
Mereka b'2 la yg bsusah payah n bhempas pulas mencipta n merealisasikan my blog jejarigebus ni.... maseh maseh nooooo.....
Secondly,i want 2 introduce myself la.....xkenal maka xcinta la kan....hehehehe....
  • Short name IeQa RaHim
  • Umur 22 thn
  • Sy org Port Swettenham
  • Skang keje kerani kt Agensi EtiqaTakaful
  • Sy da ade pakwe (gler poyo kn hahaha)
  • Sy comel dan sgt friendly....hahahaaa.....
Haaaaa....tu jela serba sdikit tentang biodata sy....so i hope u all feel free la dtg jenguk2 kt blog jejarigebus sy ni okkkkk....
Sekian,terima kasih .

13 comments:

Cik Ina Do do Cheng said...

Hai boleh berkenalan, saya cik ina do do cheng.selamat datang ke dunia blogging ye.

Ieqa Rahim said...

haiiiiii....sy ika....maseh maseh yeeee......hehehehe

bujal X said...

hai!

*lambai2 tangan~

NM02 said...

hi...

melambai mcm bujal jugak. hehehe

bujal tu suker menyibuk tau

selamat berkenalan dik. akak datang dari blog kak cheng

nnt terjah blog akak dan follow sekali ye

selamat datang ke dunia blogspot

nnt jd blogger yg tegar ok

Ann Huda (Ate) said...

Assalamualaikum Ieka.
Selamat berkenalan dan selamat datang ke dunia blog.

Awak mmg comey...

Kakzakie said...

Iqa, selamat berblogging....dan selamat kenal dari kakak ye.

Ija Zambry said...

haiiiiii! jari saya gebus juge, boleh jadi geng?

rATu kEBaYA said...

salam

kenalan..

gerhana luka said...

Hai!!! akak pun budak baru kt blog walaupun dah jadi mak budak...

munna said...

singgah dari blog makcik ina dodo cheng

~izan~ said...

salam kenal dik,

akak dtg dari blog akak sebab id komen kat entry akak id awak,rupa2nya cik ina do do cheng lupa nak sign out hehe...tp takpe,dpt tmbh teman blogger =D

keep blogging okeh!~

Hantu Kak Limah said...

weh ...ni resume nk mintak keje ke hape nih..

Ieqa Rahim said...

hahahahaha...thanksss kpd sume yg support sy....jasa k.ina dodocheng hanya tuhan je dpt blsss....thankiessss....

p/s:hantu kak limah:nk condemn la tuuu...hahaha......

There was an error in this gadget

Followers