Friday, 10 June 2011

Hantu Vs Kucing

Hyehyehye....

Pernah imagine tak macam mane kalau hantu & kucing kalau bertemu??
xpernah ae??ok ni i nk list kan bagaimana keadaan di antara hantu & kucing kalau bertemu....
  1. Bulu kedua-duanya akan saling meremang....
  2. kucing da tentu seluruh bulunya akan mengembang manakala hantu plak hanya bulu kakinye dan bulu hidung nye shj yg mengembang...wakakakaa....
  3. muke kedua-duanya penuh dgn rase kebencian....
  4. cara menjeling juga kelihatan sama...
  5. keduanya tidak akan berdekatan
  6. akan saling berpandangan
  7. jika kucing mulakan serangan , hantu akan naek sawan seketika...
  8. yg pasti, hantu akan myerang dgn kate2 sahaja tp kucing akan myerang dgn kukunya yg tajam spt bru lps di asah....
  9. pertarungan akan lebih hebat jika hantu membawa anak2nyer skali...
  10. but in the end,hantu akan kalah dgn kucing kerana kucing mbawa tuan nyer yg garang dan sangat bkuasa...wahahahahaha....
Tamatlah sudah filem epik plg bpengaruh " HANTU VS KUCING "
hahahahahahaha.....

Psssst : ni i tuju2 kat Hantu2 sedunia...huhuhuhu.....

17 comments:

Cik Ina Do do Cheng said...

cik ina tak paham ngan sihantu tu, kenapa dia nak jeles ngan sichichi.biasalah hantu tengah problem, badang kan tak de sisi.serabut

rATu kEBaYA said...

kesian sihantu.. kena dgn tuan kucing yg garang..

Cik Ina Do do Cheng said...

ko jaga sikit, tadi cik ina dengar sihantu, nak hilangkan kucing ko.lebih baik ko kurung kat mana-mana dulu, sebelum chichi jadi arwah.

Daddy Ziyyad said...

kucing takut hantu ke? :P

Kakzakie said...

Bila buat thesis tentang kucing vs hantu ini?

Ieqa Rahim said...

k.ina dodocheng : tu ar pasalnyer...jiwa kacau x abes2....die bising ngan cici pun bkn cici phm die ckp ape...hahahaha...die nk ilangkan cici??impossible....nk pegang pun xbrani...kalo die pegang je cici awl2 da ckr blk...hehehehe....

bujal X said...

hantu ada bulu??

Ieqa Rahim said...

k.ratu : ofkos hantu 2 kna jerkah ngan tuan kucing yg garang lg maveles...hehehehe....

Ieqa Rahim said...

daddyziyyad : ehem ehem pembetulan...hantu yg takut ngan kucing sbnrnyer...kekeke....

Ieqa Rahim said...

kakzakie : sejak 2-3 bulan lalu kak...ni real pnyer thesis...hehehe...

Ieqa Rahim said...

bujal : Hantu skrg mmg byk bulu...hantu ***** lg lg byk bulu...hehehehe....

miloais said...

kucing ada semibilan nyawa woooo!~
memang konpem lah hantu akan kalah
ekekekeke

Ieqa Rahim said...

k.milo : yeahhh semestinyer kucing akan menang....heheheheh.....

gedek! said...

kita gomol kucing...

hantu gomol kita...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

salam..hai, sori lmbt dtg psl akak kurang sihat..

urmmm..entri nih ada double meaning ke hapa eh? akak baca bnyk kali..ker utk lawak² aje?

Hantu Kak Limah said...

jgn sampai si kucing kene sembelih buat rendang di jamuan rumah terbuka hari raya akan datang...keh..keh..keh..keh..di campur pulak dengan darah tuannye sekali...hehehehhehehhehhehhe.....dan lebih ganas...kucing 2 di belah kawasan lubuk cino juga akan dihidang jugak........hahahahahahahaha....
emmmm...............

Ann Huda (Ate) said...

Citer Hantu Kucing ehh..Kucing berantu..ishh..Hantu Vs Kucing ni, rasanya geng pemilik kucing jer yg paham. Rina ngan Ate puas hantuk kepala kat dinding tak paham2. Puan Ratu, Mok Cik Do Do and Kak Limah berantu cer citer cer citer.

There was an error in this gadget

Followers