Thursday, 14 July 2011

I am busy -.-'

Pendek saja bicara kata..

Harini last keje ... isnin dpn nk g daftar kt ikbn alor gajah,melaka...

byk keje aku xsiap lg ni....

arghhhhh tension....

ni la akibat,xbg notice bhenti 1 bulan...sib bek bos sporting...yuhuuuu...

entry hantu limah 2 pun agaknyer xdpt buat...
sabor jelah....


wish me luck ye kwn2.. =)

13 comments:

Cik Ina Do do Cheng said...

kenapa tak cukup lagi ke ijazah perhotelan ngan catering ko dari univercity oxford tu. apasal tak cukup lagi ke ilmu chef yang ko timba dari chef jamie oliver. cian ngan mak hantu kak limah, cafe pokok ketapang infront of depoh gate tiga pun tak de chef lagi. why not you tak jadi chef dia.

miloais said...
This comment has been removed by the author.
miloais said...

uols sambung study ke beb???
bagus tuh!
moga2 berjaya ye nokk!

Ieqa Rahim said...

hahaha selagi ilmu blom cukup di dada,akan ku teruskan jua pembelajaran ku ini...akan ku majukan cafe pokok ketapang ku itu...hantu akan kujadikan sbagai balaci ketenteraan kpd cici...hohoho.....

Ieqa Rahim said...

k.milo : haah nk g smbung study lg...maseh k.milooooo...nnt ika blanje k.milo ,milo ais yer...hehehehe....

gedek! said...

lot's of luck!

Hantu Kak Limah said...

gedik pulak aku nk membace nyer....series scary kalo ko x bawak cici sambung master kt saner...hidup aku pasti merana kalo cici tu ader....huhuhuhuu...sile pos kan die dengan segera ke lubok cina okay.....
ape kes Chef ngn Insurans..?????

gedek! said...

uncle kenal hantu tu....

kat belog je la

en_me said...

gudluck tewww.. ehehe

Hantu Kak Limah said...

berape lame nak busy daaaaaaaaaaaa..................cepat kasi hupdate...sebelum cici kene bunuh dgn kejammmmmmmmmmm.....

Ieqa Rahim said...

uncle :thankssss....kalo uncle kenal hantu directly,komfom demam sminggu...hahahah...

Ieqa Rahim said...

en me : masehhhhh sgtttt

Ieqa Rahim said...

hantu : kalo bsifat kejam kt cici makanya cici akan teros mghantui ko wahai hantuuuuuu....dushhh!!

chef + insurans = sume chef kne ade insurans...hahahahaha....

There was an error in this gadget

Followers