Tuesday, 12 July 2011

Contest Gilew - Gilew.....Hantu Kak Limah

Hallluuuuuuuuuuuuuuuuu.....
aku kecewa ariniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.........
ni sume pasal contest hantu limah 2 la......
penat2 da siapkan jwpn utk contest die last2 tlupa nk publish kan....arini baru tsedar tgk2 contest da closed....uwaaaaaaa....
tp walau bagaimanapun,akan ku jawab juga contest die yg ari2!!!!xkire!!!

*Jwpn ni aku da draft cume lupe nk publish kan sbb busy sgt.... :(

Di umumkan bahawa i telah mendapat jawapan untuk contest geliw geliw eh gilew gilew Hantu Kak Limah tuuuuu....korang sume da jwb lom??contest die 2 mmg pelik2 cket...besela...nama pun hantu kan...huahuahua...

Tadaaaaa ni jawapannyer :
1) Bahasa yg digunakan adalah bahasa kebangsaan negeri2 bersatu para penghuni di alam bwh tanah yg lebih sinonim dikenali sebagai bahasa jiwa bangsa negeri berkutub dan berkanun dan juga beriklim amazon.
hahahhahahahahaha betol tak hantu limah oiiiiiiii.....

Translate nyer pulak adalah berbunyi begini .
p/s : amaran kepada ibu mngandung dan pesakit jantung,anda tidak digalakkan untuk membaca translate ini kerana mngandungi kejutan yg melampau..huhuhuhu...

Jengjengjeng.....

Sebelah ..... Bagaimana anda cuaca Dugo ... IGRUE čekaju permainan untuk melihat ... nadam akan mengiringi anda untuk meninggalkan jalan-jalan .... sa mnom
Beliau meraih dirinya selama-lamanya u melihat doušnik škola berhampiran pintu ... Saya diberitahu Ahd možda Onda, atau ya hanya Cinta untuk melihat wajah zgodan koju di sini .. manis ...... kedua-dua
Well, u promjene kemudahan sementara, tetapi saya očekivao niche yang anda berdua dengan rakan sekerja.
Ew Britain fantasi, atau ini adalah impian saya untuk berada di sini untuk anda.
Nadam ialah anda berpuas hati sa mnom.
Saya tidak perlu imaju ratus orang untuk mengatakan bahawa ya ikhlas sretan život membina dengan anda.
Saya tahu bahawa saya su popular ramai peminat, atau bahawa masalah saya Britain.
Bist yang pastinya sangat mahal bagi saya anda orang izabrali običnim poput saya.
Nadam adalah peminat anda tidak iri hati saya, Yeremia sretan bio bahawa saya telah.
Terima kasih untuk anda semua mimpi dovršetak saya.



hahahahhahahaha....
kelakaw glerrrrr.....


itu sajalah....harap2 menang laaaa....
to k.limah : kalo aku menang aku sponsor myk wangi moqshoppy sebotol.


*aku nk menang jugak hantu oiiiiiiiiiiiiiii*

4 comments:

miloais said...

iols tak tau nak jawab kat mana
tu pasal iols tak join!
bleh gitu nokkkk???

kuciwa hoccay!

Ieqa Rahim said...

k.milo : hantu mmg pesen mcm 2 pun...soh join contest tp xkasi tls jwpn kt komen...hahahha....
ni die bukak 1 lg contest,k.milo jgn lupe join tauuuu.....

Hantu Kak Limah said...

hahahhahhahahhahha.....keprihatinan terhadap masa2 yg penting amat di perlukan yer....sowy ler...penat ekau menaip bagai..dah expired date pulak...x per....leh cube lagi...pasni x yah susah2 ....bagi jwpan kt ruangan komen eden jer....
mane bahse ekau translate ni...ketua panitia bahase bersekutu dunia pun x bercelaru camnih...agak2 ...ni kod rahsia cici ngn kekasih gelap die kot....hahhahahahahahhaha.....meh sini..join lagi contest eden.....

nabilah_2908 said...

errr....tak bape faham lah..huhuh... :)

There was an error in this gadget

Followers