Sunday, 16 March 2014

SWISS ROLL ZIRAFAH

Salam Ahad ...
Pagi2 ahad ni kebanyakan suri rumah akan membuat keje rumah...
termasuklah aku tidak terkecuali.. tp tp tp tp...
keje aku rendam kain , buat bekfes n then log in fb ... wakakaka...

Bukan malas tp smlm da settle sume keje... i is rajennn hoccayyy...
ok nk cite pg ni aku buat bekfes mee bandung yg diajar ofis mate...sng kacang buncis btol..
n then aku goreng kepok lekor jalapeno cheese yg aku beli kt ofis mate jgk... sedap letup2 taw...

Ok da mcm lari tajuk kn? hahahah...
tgh aku men fb, tv aku bukak tv 9 cerita safiyya ...
ada satu segmen ni die tunjuk pasal sorg pembuat pastry item..
die menjalankan perniagaan pastry.. dan salah satunya adalah SWISS ROLL ZIRAFAH ...
Canteqqqqqq sehhhh ...

Mula lah aktiviti berangan aku .. i pon teringin nk buat swiss roll canteq gebu letopz2 tuuu ...
InsyaAllah dari sekarang aku da kena mengumpol duet siket2...
pastu ingat nak try ambek order siket2 la...
wahahahahahhahahaha nampak tak aku da berangan versi mengarot??? hahahaha...
jom layan gambar swiss roll zirafah idaman ku yang aku cilok dari blog ni  ..

2 comments:

Hantu Kak Limah said...

Cepat ar buat..asyik verangggannn jer...cici pun muntah...hukhukhuk

Ieqa Rahim said...

budussssssssssss.... aku pnyer swiss roll nk buat bentuk cici....wakakkakaa...

There was an error in this gadget

Followers