Wednesday, 19 March 2014

PART TIME DI PICC

Salam Rabu ...
Sudah 4 bulan aku kerja kat Heritage Culinary Academy .. memang best sesangat la keje kat sini... 
ofis mate sume best n happening.. i likeee .. 
ok kat kolej ni kami boleh buat part time dekat hotel2, tempat catering n pusat konvokesyen...

Bagi aku kolej ni memang terbaik la.. sebab bagi peluang kat kami dan pelajar asah bakat dan belajar mengenai masakan di hotel.. aku rasa kolej - kolej masakan yang lain tak buat macam yang kami buat ni...

Contoh hotel yang kami biasa buat part time adalah Hotel Equatorial Bangi, Eden Catering , The
Everly, Putrajaya International Convention Centre (PICC) .. 

Jom layan gambar kami buat part time kat PICC  :)

Chopping board pon ade kaler taw

mise en place kerabu

peel kulit mangga

bahan buat kerabu thai


grated mangga



sirloin steak



chicken boxing

grilled steak

cute x?hehe

sepatutnyer kene pakai safety boot

penattt ... nk balik tidoqqq... hahaha



3 comments:

Hantu Kak Limah said...

Muke lu x de lg besau dr belon ke...kembang kempis kembang kempis je gua tengok ni...wakakaka..gud jobs!!!hahaha....

Ieqa Rahim said...

budusssssssssssss wahhhahahahhahaha

Blogger said...

If you need your ex-girlfriend or ex-boyfriend to come crawling back to you on their knees (no matter why you broke up) you got to watch this video
right away...

(VIDEO) Want your ex CRAWLING back to you...?

There was an error in this gadget

Followers