Tuesday, 31 January 2012

Cara untuk meredakan TENSION

Salam...

Beberapa hari ni memang boleh dikatakan tension sangat kat tempat kerja...
itu yang susah kerja dengan melayu ni, mulut main sedap je nak mengata orang...mulut jenis takde insuran...
aku tau la kau tu manager.. setakat ada pangkat jer sebagai manager tapi perangai macam harami memang tak layak la .....

Kau membebel sana sini tapi semua kerja kau terbengkalai...itu jam, kau sibuk nk ambik tau pasal kerja orang lain...aku tau la apa kerja aku nak buat...aku bukan budak kecik kau nak suruh buat itu ini....wadefak la lu perempuan!!tension betol aku....

So,cara yang paling berkesan untuk melepaskan dan meredakan tension sekaligus adalah bawak motor laju-laju and press minyak sampai habis...time tu bolehlah menangis sepuas hati dan menjerit sekuat hati....
BERJAYA Ok!!

and i'm feel free now....
Alhamdulillah....

2 comments:

Hantu Kak Limah said...

x yah ar nk feeling bawak motor lelaju sangattttt.......

Ieqa Rahim said...

sukew atiw akuw lewwwwwwww....kaww cbuwkk kenapewwwwww.....

There was an error in this gadget

Followers